Ben Folds inghesuie tot „2020” in noua melodie: Stream

„Au ramas multi pentru a naufragia, am mai ramas sase luni”

Sincer este uimitor cat de nebun a fost anul acesta. Va amintiti de claxonele de crima? In cazul in care ati uitat, Ben Folds a impartasit o noua piesa numita „2020” care face tot posibilul pentru a rezuma adevaratul dezastru din ultimele sase luni.

Piesa este o balada de pian Folds-ian, care suna ca si cum ar fi putut sa vina din epoca lui Songs for Silverman. „2020” surprinde sentimentul ca anul acesta s-a simtit cumva mai lung decat orice am experimentat inainte, repetand intrebarea: „Cati ani vom incerca sa ne inghesuim intr-unul singur?”
„Ai crezut ca vom trai din nou in 1918 / Dar am incurcat atat de rau, ca Dumnezeu a trebuit sa arunce 1930)”, canta Fold in timp ce compara fiecare dintre provocarile din 2020 cu una din trecut. „Cand soarele a rasarit in 1968 in aceasta dimineata / Un tweet de la John; va rugam sa nu adaugam Razboiul Civil. ”

Folds a fost intotdeauna minunat sa dea tragediei o nota de umor, asa ca „2020” – atat anul propriu-zis, cat si cantecul – este un fel de locul lui dulce.

Un comunicat de presa noteaza ca, de cand turneul sau orchestral a fost amanat in timpul pandemiei, Folds lucreaza la cantece pentru un nou album. Ultimul sau LP solo a fost „Way to Normal” din 2008, urmat de albumul de reuniune al lui Ben Folds Five The Sound of the Life of Mind in 2012 si colaborarea sa yMusic So There in 2015.

Related Posts

About The Author