Tash Sultana are premiera unui nou single „Greed”

Albumul sophomore al artistului australian va fi lansat la sfarsitul acestui an

Tash Sultana este de asteptat sa-si lanseze albumul de mai sus, ceva mai tarziu in acest an. Urmarirea debutului ei impresionant din 2018, Flow State, a fost previzualizata in aprilie cu frumoasa „Pretty Lady”. Acum, artistul australian imparte un al doilea single in „Greed”.

Potrivit Sultana, piesa este „despre modul in care oamenii se schimba in jurul tau atunci cand obtii un fel de succes”. Fostul nostru artist al lunii stie cu siguranta un lucru sau doua despre transformari, trecand de la a fi un busker obisnuit din Melbourne la un nume cunoscut la nivel mondial si castigator al premiilor.

„Oamenii cu care nu ati avut niciodata nicio legatura cu incercarea si urcarea in viata voastra cumva, oamenii pe care ii cunoasteti de varsta tac brusc”, a adaugat Sultana. „Oamenii care nu v-au platit niciodata pentru un concert vor dintr-o data sa va rezerve. Acea persoana de la liceu care ti-a dat rahat pentru cantarea la chitara vrea brusc pe lista de invitati. Este un lucru minunat si toate ceea ce face oamenilor. ”

Pe cor, rockerul psihedelic canta: „Ei dau un rahat doar atunci cand il faci mare … intoarce-i spatele cand faci un hit.” In alta parte, ea cheama industria muzicala in ansamblu, spunand: „Faceti un milion de dolari, dar nu este atat de mult / Cand trece prin maini si isi iau taieturile.”

Cititi „Aviditatea” de mai jos si cautati un videoclip care va veni luna viitoare. In asteptarea noului album, achizitionati Flow State aici.

Related Posts

About The Author