Familia lui Tom Petty face o demonstratie inedita pentru „You Don’t Know How It Feels”: Stream

O versiune cu banda cu 8 piese a single-ului clasic Wildflowers

Au trecut aproape trei ani de cand Tom Petty a murit, dar este inca aici cu noi in spirit si in sunet. Acesta este motivul pentru care familia legendei rock clasice a decis sa impartaseasca o demonstratie inedita de „Nu stiti cum se simte”, single-ul principal din albumul sau din 1994 Wildflowers.

Adria Petty a avut premiera pentru prima oara pe postul de radio Tom Petty Radio din SiriusXM. Dupa aceea, ea a acordat un interviu despre motivul pentru care au decis sa elibereze demo-ul. „Familia si trupa se afla intr-un proces bucuros de descoperire a sesiunilor si demo-urilor Wildflowers”, a spus ea intr-un comunicat. „[Am vrut] sa impartasim un pic de asta cu fanii de azi.”
Versiunea demo a You Don’t Know How It Feels” a fost inregistrata pe o banda cu 8 piese, deci are toata caldura si intimitatea unei inregistrari cu taste mici. Pentru a aduce un pic mai mult de culoare acestei versiuni, familia lui Petty a apasat pe Ben Brooks si Aaron Hymes pentru a regiza un videoclip muzical insotitor. Clipul rezultat este animat si cu limba in obraz – tipul exact al spiritului Petty iubitor de distractie, dar miscator, intrupat ca artist. Urmariti videoclipul de mai jos.

Exista o multime de iubiri pentru Wildflowers, iar conversatia Adria Petty pe SiriusXM sugereaza ca ea si trupa au gasit o multime de redari inedite din acea epoca, care cu siguranta ar fi imbratisate de fanii cu bratele deschise. Pana in prezent, nu sunt pregatiti sa dezvaluie detalii despre ce va implica viitorul proiect Wildflowers. Cu toate acestea, va aparea pe Warner Records si se vor impartasi mai multe informatii „in curand”.

In stirile conexe, familia lui Tom Petty a trimis recent o notificare de incetare si dezistare catre Donald Trump si campania sa privind utilizarea neautorizata a „Eu nu ma intorc in jos” in timpul unui miting.

Related Posts

About The Author