Joaca in jurul instrumentului tau si gaseste tonul cantecului

In sensul acestui articol, vom presupune ca multi dintre cei care citesc vor face singuri muzica pentru piesa lor. Daca acesta este cazul, iata ce trebuie sa faceti mai intai: jucati-va.

Ridicati instrumentul (sau stati langa el sau asezati-va in fata acestuia) si incepeti. Puteti petrece 10 minute facand acest lucru inainte ca ceva sa va prinda urechea sau poate dura mult mai mult. Aici nu este bine sau rau, atata timp cat ajungi undeva in cele din urma.

Poate ca exista doua note care suna grozav una langa alta. Poate ca iti vine in minte o coarda si te stimuleaza. Partea cea mai grea incepe, dar, odata ce ai facut-o, tine-te la capat si noteaza sau inregistreaza totul, astfel incat sa nu uiti acele bucati speciale!

Unii muzicieni prefera sa nu inceapa cu muzica, ci mai degraba versurile.

E in regula! Este minunat sa faci acest lucru, dar nu crede ca este neaparat mai usor … desi poate avea unele beneficii pentru cei care iubesc cuvintele mai mult decat melodiile.

Daca veti lansa cu versurile, trebuie sa luati in considerare despre ce este cu adevarat melodia. Care este tonul?

Daca este vorba despre dragoste, fericre? Tristete? Sarcasm? Nebunie? Singuratate? Puteti rasuci si intoarce aceeasi idee catre multe emotii diferite si niciuna dintre ele nu greseste … desi vor dicta celelalte cuvinte si apoi cu siguranta muzica.

Related Posts

About The Author