Vino cu un proiect dur si Incepe Fleshing It Out

Odata ce ai ceva de care sa te apuci – fie ca sunt cateva randuri de versuri, o melodie sau chiar melodia completa in forma de muzica sau cuvant – vezi unde te poate duce creativitatea ta.

Este minunat sa ai o piesa mica pe care o simti minunata si perfecta asa cum este, dar inca nu ai o melodie completa. Extindeti ideea muzical si vedeti unde merge sau explorati conceptul despre care scrieti si adanciti-va.

Scrieti sau vorbiti cu voce tare (sau interpretati) intr-un reportofon orice veti gasi interesant, deoarece poate doriti sa revizitati. Nu stii niciodata ce scanteie mica va deveni o pista cu drepturi depline in cel mai scurt timp.

La sfarsitul primei parti a acestei lucrari, ar trebui sa aveti o melodie care este in esenta o schita bruta. Este completa in anumite privinte, dar in multe altele, abia incepeti.

Produsul pe care ar fi trebuit sa-l inregistrati in acest moment este ceea ce este adesea denumit demo si, desi este foarte important, este posibil sa nu vada niciodata lumina zilei.

Proiectul sau demo-ul dvs. ar trebui sa fie o lucrare completa, cu muzica si versuri (daca includeti versuri) intr-un moment in care sunteti, in cea mai mare parte, multumiti de ele.

Ar trebui sa va simtiti foarte mandru ca ati atins aceasta etapa si exista unele ocazii in care demo-ul abia se schimba inainte de a fi lansat publicului, dar daca sunteti un nou muzician care abia incepe, probabil ca acesta nu va fi cel mai bun plan de actiune.

Related Posts

About The Author