Intoarce-te si treci la treaba

Bine, deci ai demo-ul tau care te-a dus undeva intre o ora si o luna sa finalizezi … acum ce? Nu este intelept sa va intoarceti inapoi si sa continuati sa lucrati pe pista, cel putin nu pentru majoritatea artistilor, intrucat ceva timp in afara de proiectul dvs. poate fi de fapt un lucru bun.

Pune-ti melodia nou creata si lucreaza pe alte piese sau fa ceva complet diferit.

Nu uitati, dar lasati-l in pace. S-ar putea sa simti ca este absolut perfect dupa tot efortul tau, dar va fi interesant sa vezi ce ar putea face un anumit timp separat acestui sentiment.

Nu exista o perioada de timp stabilita pentru care ar trebui sa lasati noua lucrare in pace, dar trebuie sa va separati de melodia pe care ati creat-o.

Dupa undeva intre cateva zile si cateva saptamani, reveniti la taietura. Asculta-l de mai multe ori si gandeste-te critic. Este atat de bun pe cat ti-l amintesti?

Transmiteti un sentiment, raspundeti la o intrebare sau incapsulati corect o stare de spirit sau un moment? Incercati tot posibilul sa ganditi, nu ca persoana care a turnat atat de mult timp si efort in compozitie, ci ca cineva care o aude pentru prima data.

S-ar putea sa descoperi ca inca iti place mult melodia, caz in care ai creat cu adevarat ceva special. Poate ca ar trebui abordate cateva modificari, dar, in cea mai mare parte, asa vrei sa sune arta ta si, daca da, este minunat!

Totusi, de multe ori, acest lucru nu va fi cazul. Veti gasi ca piesa nu este atat de fantastica pe cat va amintiti ca a fost la sfarsitul sesiunii initiale.

Nu va descurajati! Poate fi un pic dezamagitor, dar asa se desfasoara procesul, iar cele mai cunoscute acte trec de nenumarate ori.

Incepeti sa notati ce se simte bine si ce nu, apoi veti avea o idee despre ceea ce trebuie sa remediati pentru a merge mai departe.

Related Posts

About The Author