Vino cu un al doilea proiect, Recunoasteti cand ati terminat si Inregistreaza-ti melodia

Treceti imediat inapoi in procesul de editare si creare, pe care il cunoasteti pana acum. Poate ca vrei sa editezi doar corul sau versurile sau poate sa modifici usor muzica sau poate ai decis ca, desi exista cateva replici sau note pe care le iubesti, acest lucru nu este deloc foarte bun.

Oricum ar fi, trebuie sa incepeti sa lucrati la crearea unei a doua schite sau a unei alte demonstratii.

Urmati aceiasi pasi mentionati mai sus (in orice ordine functioneaza cel mai bine pentru dvs., care ar trebui sa devina din ce in ce mai clare pe masura ce timpul progreseaza) si veniti cu un alt cantec, poate foarte asemanator.

La un moment dat, trebuie sa nu mai lucrati si sa va modificati cantecul si sa decideti ca s-a terminat.

Este posibil sa gasiti, in timp ce doriti sa ajungeti la acest punct, este foarte greu sa decideti cand este complet si perfect sau cel putin cat de perfect poate fi. Exista intotdeauna lucruri pe care le poti face pentru a imbunatati o piesa, dar daca tot ce faci este sa te incurci cu compozitia, lumea nu o va auzi niciodata.

In cele din urma, veti simti ca ati facut tot ce ati putut pentru a face melodia sa fie distractiva si veti merge intr-un studio si o veti inregistra, veti angaja oameni care sa amestece si sa stapaneasca taietura si sa o impartaseasca publicului.

Speram ca vor fi de acord ca melodia este stelara si, in cel mai scurt timp, va veti regasi la ea, facand din nou tot ceea ce s-a mentionat mai sus.

Related Posts

About The Author