Uita-te la oamenii pe care ii admiri – VIII

Recunostinta poate fi practicata tinand un jurnal de recunostinta sau scriind o scrisoare de recunostinta cuiva care v-a ajutat in viata.

Indiferent de instrumentele pe care le folosesti, dezvoltarea recunostintei si a respectului are avantajul suplimentar de a fi bun pentru bunastarea ta emotionala, ceea ce iti poate oferi energia si motivatia de care ai nevoie pentru a-ti indeplini obiectivele.

7. Uita-te la oamenii pe care ii admiri
Uneori, oamenii pe care ii admiram cel mai mult in viata ne ofera un indiciu despre modul in care am putea dori sa contribuim noi insine la o lume mai buna. Citirea despre activitatea liderilor drepturilor civile sau a activistilor climatici ne poate oferi o ridicare morala care poate servi drept motivatie pentru a lucra spre binele mai mare.

Cu toate acestea, uneori, examinarea acestor exemple mai mari decat viata poate fi prea intimidanta, spune Bronk. Daca da, puteti cauta oameni obisnuiti care fac bine in moduri mai mici. Poate aveti un prieten care se ofera voluntar pentru a colecta alimente pentru persoanele fara adapost sau un coleg a carui munca in promovarea justitiei sociale va inspira.

Nu ai nevoie de faima pentru a-ti indeplini scopul in viata. Trebuie doar sa te uiti la busola ta interioara – si sa incepi sa faci pasi mici in directia care inseamna cel mai mult pentru tine.

Related Posts

About The Author